UKRAO VIŠE OD SEDAM TONA VEŠTAČKOG ĐUBRIVA

Izvor: Kurir, 19.Maj.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRAO VIŠE OD SEDAM TONA VEŠTAČKOG ĐUBRIVA

SREMSKA MITROVICA - Dejana M. (35) policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je zbog toga što je sa jednog salaša ukrao dve prikolice sa 7,5 tona veštačkog đubriva, ukupne vrednosti od oko milion dinara, saopšteno je iz ove policijske uprave

SREMSKA MITROVICA -  Dejana M. (35) policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je zbog toga što je sa jednog salaša ukrao dve prikolice sa 7,5 tona veštačkog đubriva, ukupne vrednosti od oko milion dinara, saopšteno je iz ove policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uprave.

Prema navodima policija, krađa se dogodila u noći između 27. i 28. marta na Mackanića salašu kod Sremske Mitrovice.

Nakon policijskog zadržavanja, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu za tešku krađu priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.