UHVAĆEN U KRIVOLOVU SA UBIJENOM SRNOM

Izvor: Kurir, 21.Dec.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN U KRIVOLOVU SA UBIJENOM SRNOM

VALJEVO - Policijski službenici policijske stanice Ub uhapsili su i odredili pritvor Miodragu L. (34) iz Uba, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja ili nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materijala i krivično delo nezakonitog lova, saopštila je Policijska uprava u Valjevu.

Kako je navedeno, Miodrag L. je u utorak oko 16 časova u Milocima, opština Ub, zatečen da upravlja vozilom u čijoj je unutrašnjosti pronađena malokalibarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << puška sa optičkim nišanom, kutija sa municijom i odstreljena srna.

Pretresom stana Miodraga L. pronađena je u ilegalnom posedu i automatska puška "AK47" sa okvirom od 30 metaka, pištolj i revolver, kao i veća količina municije raznih kalibara.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.