UHVAĆEN POSLE PROVALE NA DEDINJU: Upao u stan da ukrade žensku torbu

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN POSLE PROVALE NA DEDINJU: Upao u stan da ukrade žensku torbu

Osumnjičeni muškarac se tereti da se merdevinama popeo do poluotvorenog prozora na visokom prizemlju, ušao u stan i nakon premetačine ukrao žensku torbu u kojoj su bila dokumenta i novac

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V.Đ. (1951) neposredno nakon izvršenja krivičnog dela teške krađe – provale u stan na Dedinju.

On se tereti da je krivično delo izvršio tako što se merdevinama popeo do poluotvorenog prozora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na visokom prizemlju, ušao u stan i nakon premetačine ukrao žensku torbu u kojoj su bila dokumenta i novac.

Sumnja se da je V.Đ. u toku 2015. godine izvršio više provala u kuće odakle je uzimao novac i zlato.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, a policija nastavlja rad na dokazivanju i rasvetljavanju drugih krivičnih dela za koje se sumnja da je izvršio V.Đ.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen nakon krađe

Izvor: Akter, 04.Sep.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V.Đ. (1951) neposredno nakon što je provalio u jedan stan na Dedinju, sopšteno je danas iz MUP-a..Kako je nevedeno, on se merdevinama popeo do poluotvorenog prozora na visokom prizemlju, ušao u stan i nakon premetačine uzeo žensku...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.