UHAPŠENI PLJAČKAŠI POŠTE

Izvor: Kurir, 11.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI PLJAČKAŠI POŠTE

Policija privela maloletnike M. M. (17) i N. M. (16), koji su sa pištoljem i maskirani fantomkama oteli 1,5 miliona dinara

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je dvojicu maloletnika koji su iz pošte na Voždovcu opljačkali oko 1,5 miliona dinara, kao i još dvoje njihovih prijatelja koji su im pomagali u skrivanju novca, saopštilo je juče Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je efikasnom akcijom, neposredno nakon preksinoćnje pljačke pošte na Voždovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uhapsila M. M. (17) i N. M. (16), obojica iz Beograda, navodi se u saopštenju.

Pljačka je izvršeno oko 18.30 sati u ulici Vojvode Stepe broj 300, kada su dve osobe maskirane fantomkama ušle u poštu i uz pretnju pištoljem od radnika otele oko 1,5 miliona dinara. Prilikom hapšenja policija je kod maloletnika pronašla veću sumu otetog novca, fantomke i pištolj kojim su izvršili razbojništvo.

Uhapšeni su i S. B. (17), kome su osumnjičeni dali deo otetog novca, i Marina V. (19), devojka M. M, kod koje su u Makenzijevoj ulici maloletnici, nakon izvršenog razbojništva, prebrojali novac i častili je sa 40.000 dinara.

Utvrđeno je da su M. M, N. M i S. B. na teritoriji Beograda, naizmenično po dvojica, izvršili više od deset krivičnih dela razbojništva, i to u poštama, kladionicama, kioscima i menjačnicama, navodi policija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.