UHAPŠENI BATINAŠI: Studentu iz Niša polomili obe vilice!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI BATINAŠI: Studentu iz Niša polomili obe vilice!

- Oštećeni se oko dva sata iza ponoći u Prvomajskoj ulici sreo sa trojicom mladića. U prolazu su se „očešali“ od njega, zbog čega je došlo do svadje. F.J. i N.K. su ga napali dok treći mladić nije učestvovao u sukobu. Naneli su mu po jedan udarac po glavi i pobegli – kažu naši sagovornici iz istrage

Niška policija uhapsila je danas F.J. (19) i N.K. (19) jer su 16. septembra ove godine brutalno pretukli dvadesetogodišnjeg studenta P.K. slomivši mu obe vilice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kako je saopštila policija, protiv njih je podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

Niška policija je tokom protekla dva meseca intenzivno radila na ovom slučaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti s obzirom na to da je žrtva napadnuta bez povoda.

- Oštećeni se oko dva sata iza ponoći u Prvomajskoj ulici sreo sa trojicom mladića. U prolazu su se „očešali“ od njega, zbog čega je došlo do svadje. F.J. i N.K. su ga napali dok treći mladić nije učestvovao u sukobu. Naneli su mu po jedan udarac po glavi i pobegli – kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto-ilustracija: Flickr/Mike Nelson

Usledila je potraga za napadačima ali je policiji otežavalo posao jer nije bilo nijednog očevica a pretučeni mladić se nije ničega sećao.

- Zbog sumnje da imaju veze sa ovim delom saslušano je dvadeset osoba, pretresen veći broj objekata, i obavljeno nekoliko poligrafskih testiranja. Pronađeni su i neki tragovi na licu mesta koji su pomogli identifikaciju izvršilaca – kažu naši izvori.

Obojica napadača su sa krivičnom prijavom privedeni nadležnom tužilaštvu. Kako saznajemo, nijedan od njih nema krivični dosije a na saslušanju su tvrdili da im se učinilo da će student njih napasti pa su ga udarili prvi.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.