Opljačkao radnju, policija ga uhvatila na ulici

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 10:28

Opljačkao radnju, policija ga uhvatila na ulici

Beogradska policija uhapsila je neposredno posle razbojništva u jednoj prodavnici osumnjičenog M. A. (27).

Kako se sumnja, on je pretio nožem radnici, a zatim je uzeo iz fioke oko 12.000 dinara i pobegao, saopštio je danas MUP.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla na ulici, stoji u objavi za medije.

Pregledom osumnjičenog pronađen je novac za koji se sumnja da potiče iz ovog krivičnog dela. Daljim radom je utvrđeno da je M. A. osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za još jedno razbojništvo izvršeno u januaru ove godine u istom lokalu, na isti način.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ULETEO S NOŽEM U PRODAVNICU U BEOGRADU Oteo pare iz fioke, policija ga uhvatila na ulici

Izvor: Blic, 08.Feb.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnim radom uhapsili su, neposredno nakon izvršenog razbojništva u jednoj prodavnici, osumnjičenog M. A. (27).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.