Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN NAPADAČ Strgnuo ženi lančić vredan 30.000 dinara sa vrata

Teška krađa izvršena na naročito drzak način, krajem jula u naselju Banovci Dunav rasvetljena je operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi.

Policija je pronašla 31-godišnjeg muškarca, osumnjičen za ovo krivično delo.

Sumnja se da je ispred stambene zgrade, starijoj ženi iznenada strgnuo zlatan lančić sa vrata i pobegao. Materijalna šteta je procenjena na oko 30.000 dinara.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je pronašla 11 paketića sa biljnom materijom, za koju se sumnja da je marihuana.

Protiv njega biće podneta krivična prijava za tešku krađu i neovlašćeno držanje opojnih droga, nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stara Pazova: Uhapšen zbog krađe zlatnog lančića

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2016

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je 31-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je krajem jula u naselju Banovci Dunav ispred stambene zgrade, starijoj ženi iznenada strgnuo zlatan lančić sa vrata i pobegao...Prilikom pretresa stana osumnjičenog, policija je pronašla 11 paketića marihuane...Protiv...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.