UHAPŠEN LISICAMA ZA SEKS

Izvor: Kurir, 24.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN LISICAMA ZA SEKS

Nezadovoljan policijskim radom, Novosađanin Milorad Vuković (52) seksualnim pomagalom „uhapsio“ lažnog vidovnjaka Džafera Jetišija (52), koji mu je pretio

NOVI SAD - Milorad Vuković (52) iz Novog Sada isterao je pravdu „ljubavnim lisicama“, kad mu je „pukao film“. Nezadovoljan što policija nije uradila ništa u povodom pretnji koje je primao mobilnim od čoveka koji se predstavljao kao „hodža“, uzeo ovo pomagalo koje koristi kad vodi ljubav sa svojom devojkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i „uhapsio“ Džafera Jetišija (52)!

Vuković i Jetiši sude se već godinama pred Opštinskim sudom u Novom Sadu, a ova priča dostojna filma počela je još u leto 2002. godine.

Vuković je sedeo sa devojkom kad je njoj pozvonio mobilni telefon, a s druge strane se začule pretnje. Na vezi je bio „hodža“ koji je, prema izjavi Vukovića, pričao raznorazne budalaštine. Vuković je znao o kome se radi i da je „hodža“ čovek koji je bio poznat po tome što se bavi vradžbinama!

„Hodžini“ pozivi postali su svakodnevni, ali policija nije reagovala, pa je Vuković uzeo pravdu u svoje ruke i otišao kod Džafera kući. Na ulazu je zatekao desetak ljudi koji su čekali da ih „hodža“ primi. Dok je šetao kroz prostorije, zapazio je i natpis na vratima: „Alkohol i ostalo ne primam, 1.000 dinara ulaz“

- Odmah sam kroz ta vrata ušao u drugu prostoriju i tu sam zatekao dve devojke, kojima je bilo oko dvadeset godina. Sedele su na podu, u turskom sedu, a pored njih je sedeo i jedan mladić. Sve njih je jedna ćelava, punija starija osoba polivala nekom vodom iz posude, stojeći ispred njih. Uhvatio sam ga za ruku i rekao mu da pođe sa mnom u SUP, da je uhvaćen na delu i da imam građansku dužnost da ga povedem. Šta se dalje dogodilo, ne sećam se, jer sam se posle toga probudio u bolnici - ispričao je Vuković, koji se, inače, uopšte ne seća trenutka kad je „hodžu“ vezao „ljubavnim lisicama“.

- Pretpostavljam da sam lisice imao kod sebe, jer ih koristim kad vodim ljubav sa devojkom. A, trenutka kad sam mu stavio te lisice uopšte se ne sećam - objasnio je Vuković sudiji.

Međutim, Džaferov sin Besnik (22) tvrdi da je njegov otac tada kidnapovan i da mu je on priskočio u pomoć.

- Moja žena je videla kad je Vuković strpao mog oca u gepek i tada je počela da vrišti. Ja sam bio u šupi i zakucavao eksere. Sa čekićem u ruci istrčao sam napolje. Prišao sam automobilu i čuo oca da viče, ali je Vuković već bio za volanom. Otvorio sam vrata i pitao ga zašto mi odvodi oca. Počeo je da psuje, da vređa, i krenuo da upali kola. Ništa mi nije preostalo, nego da ga udarim čekićem u glavu - priznao je Besnik i dodao da je posle udarca čekićem Vuković uspeo da upali auto i ode.

Besnik je odmah pozvao policiju i prijavio kidnapovanje oca.   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.