UDES NA AUTO-PUTU: Auto podleteo pod kamion, četiri osobe povređene

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES NA AUTO-PUTU: Auto podleteo pod kamion, četiri osobe povređene

U sudaru dva teretna vozila i jednog putničkog automobila na auto-putu nedaleko od skretanja za Šimanovce četiri osobe zadobile su lake telesne povrede U sudaru dva teretna vozila i jednog putničkog automobila na auto-putu nedaleko od skretanja za Šimanovce četiri osobe zadobile su lake telesne povrede, rečeno je danas za Tanjug u MUP-u.Kako su naveli, sudar se dogodio danas oko 10.30Pročitajte još: NOĆ U BEOGRADU: Tri osobe povređene u dva udesa

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LANČANI SUDAR KOD PUPINOVOG MOSTA Dve osobe povređene na Ovčanskom putu

Izvor: Blic, 10.Avg.2018

Dve osobe povređene su u sudaru dva teretna vozila i automobila danas oko 14 sati na Ovčanskom putu, nedaleko od Pupinovog mosta, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.