UBISTVO U NOVOM PAZARU: Ispred restorana izrešetan muškarac, policija traga za počiniocem

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2019, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U NOVOM PAZARU: Ispred restorana izrešetan muškarac, policija traga za počiniocem

Ubica je iz vatrenog oružija ispalio više hitaca u pravcu žrtve i zatim pobegao u nepoznatom pravcu Za sada nepoznati napadač ubio je K.B. ispred restorana "Dar" u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru.Kako javlja Indeksonline, ubica je iz vatrenog oružija ispalio više hitaca u pravcu žrtve i zatim pobegao u nepoznatom pravcu.PROČITAJTE JOŠ: PUCNjAVA U NOVOM PAZARU: Ispaljeno više metaka u centru grada, potraga za počiniocem (FOTO)Telo ubijenog K. B. se nalazi ispred restorana, a policija je blokirala ceo grad i traga za počiniocem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PUCNjAVA U NOVOM PAZARU: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2019

Ubistvu su prethodili kratka svađa i fizički obračun ubijenog B. K. i uhapšenog za ubistvo B. B. koji su sedeli za istim stolom u restoranu U pucnjavi koja se dogodila u Ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru ubijen je B. K. a ubica je uhapšen, saznaje Tanjug.Ubistvu su prethodili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.