Izvor: Blic, 29.Jun.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U NEGOTINU Iskasapio bivšu ženu (22) nožem na sred ulice

Danijela Handu (22) iz Urovice brutalno je, naočigled prolaznika, nožem ubijena sinoć nešto pre 21 sat u centru sela.

Nju je, pred njenim bratom, sa više posekotina nožem po licu i vratu, kako se sumnjiči, ubio bivši suprug Denis Gačić (28).

Prema rečima očevidaca on je napustio mesto zločina, ali je ubrzo priveden i biće saslušan danas nakon obdukcije. Nesrećna žena je u lokvi krvi ostala da leži na zemlji, a lekarska ekipa je mogla samo da konstatuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smrt na licu mesta. Danijela je ostavila za sobom troje maloletne dece.

Osumnjičeni Gačić je dobro poznat pravosudnim organima u Negotinu jer je više puta osuđivan zbog krađa i jednom zbog razbojništva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Negotinu: Iskasapio suprugu naočigled prolaznika!

Izvor: BKTV News, 29.Jun.2017

D. H. (22) iz sela Urovice u Negotinu, brutalno je nožem ubijena sinoć nešto pre 21 sat u centru ovog mesta...Nesrećnu ženu je pred njenim bratom, sa više posekotina nožem po licu i vratu, kako se sumnjiči, ubio bivši suprug D. G. (28)...Brutalan napad: Metalnom šipkom pretukao sestrinog dečka..Prema...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.