UBISTVA U BUDVI SPLET SLUČAJNIH OKOLNOSTI?

Izvor: Kurir, 11.Apr.2011, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVA U BUDVI SPLET SLUČAJNIH OKOLNOSTI?

PODGORICA - Član Skupštinskog odbora za bezbednost i odbranu iz Demokratske partije socijalista Obrad Stanišić izjavio je danas, povodom ubistva Dragana Bećirovića u Budvi, trećeg ubistva za manje od tri meseca, da želi da veruje da je reč o "spletu slučajnih okolnosti".

"Hoću da verujem da će toga ubuduće biti sve manje i hoću da verujem u zvanične organe Crne Gore da će uraditi sve da počinioci budu otkriveni i da će to biti još jedan dokaz da Uprava policije radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoj posao kako treba", kazao je Stanišić, preneo je Radio Antena M.

Član odbora iz redova Nove srpske demokratije Goran Danilović smatra da je reč o "naplaćivanju starih dugova i potraživanja međusobno organizovanih klanova u Crnoj Gori".

"Žao mi je svakog čoveka koji nastrada u ovakvim prilikama, ali kad gajite mafijaški način poslovanja dođe trenutak kada se takve stvari naplaćuju ubistvima na mafijaški način", kazao je on.

Danilović je rekao da mu ne bi smetalo da ima informaciju o tome da li je reč o organizovanoj kriminalnoj priči koja preti bezbednosti zemlje.

Biznismen Dragan Bećirović ubijen je hicima iz vatrenog oružja u noći između subote i nedelje ispred zgrade u kojoj je živeo, u naselju Golubovina u Budvi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.