UBIO ŽENU, PA PRESUDIO  SEBI

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO ŽENU, PA PRESUDIO SEBI

BEOGRAD - Porodična tragedija! Dragan Miljković (52) ubio je pištoljem svoju suprugu Vesnu (52), pa zatim izvršio samoubistvo. Oboje su od zadobijenih povreda stradali na licu mesta, pa je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt supružnika.

BEOGRAD - Porodična tragedija!

Dragan Miljković (52) ubio je pištoljem svoju suprugu Vesnu (52), pa zatim izvršio samoubistvo. Oboje su od zadobijenih povreda stradali na licu mesta, pa je Hitna pomoć mogla samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da konstatuje smrt supružnika.

Jezivo krvoproliće dogodilo se u porodičnom stanu Miljkovića na Bulevaru Arsenija Čarnojevića broj 44 na Novom Beogradu. Beživotna tela Dragana i Vesne prvi je pronašao njihov sin, dvadesetdvogodišnji Marko. Kada se vratio kući oko 19 sati i ušao stan, zatekao je jeziv prizor. Vesna je ležala u lokvi krvi odmah pored ulaznih vrata, a Draganovo telo bilo je nedaleko od njenog u hodniku. Mladić je odmah pozvao policiju, koja je ubrzo stigla na mesto događaja. Kako nezvanično saznajemo, vrata stana su u trenutku pucnjave bila zaključana, a policija je u Draganovoj ruci pronašla pištolj.

- Bili su mirni i fini ljudi, ne mogu ni da pretpostavim zbog čega bi Dragan uradio tako nešto. Pucnje nisam čuo. Zaista sam šokiran i ne mogu da verujem da se tako nešto dogodilo - kratko je prokomentarisao jedan od komšija Miljkovića.

Pesnicom na novinara

Momak od oko 20 godina, jedan od prijatelja sina nastradalih, žestoko je izvređao novinare koji su na licu mesta pokušali da saznaju nešto više o stravičnom zločinu, a zatim nasrnuo na novinara Blica i udario ga u glavu bez ikakvog povoda. Kolega iz Blica je zbog lakših povreda prevezen na VMA.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.