Izvor: CrnaHronika.rs, 21.Sep.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO SE: Vozač koji je pokosio devojku na pešačkom nije mogao da izdrži!

Nikola Torbica (49), koji je u utorak uveče „škodom oktavijom“ usmrtio Milicu Radoman (28) na pešačkom prelazu u Novom Beogradu, ubio se u petak ujutro pucajući sebi u glavu u šumarku pod Avalom.

On je posle udesa dao izjavu u policiji, ali mu nije određen pritvor, već je uz krivičnu prijavu pušten da se brani sa slobode.
Torbica, međutim, nije mogao sebi da oprosti što je izazvao tragediju, pa je odlučio da sebi u glavu ispali hitac. Nikola, koji je tako postao druga žrtva ove saobraćajke, u utorak je u Ulici Antifašističke borbe pokosio Milicu, koja je od siline udarca letela desetak metara i udarila u saobraćajni znak.
On se odmah zaustavio i sačekao policiju, a devojka je od zadobijenih povreda preminula u Urgentnom centru.
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio se vozač koji je automobilom usmrtio djevojku: Nije mogao sebi da oprosti

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2013

BEOGRAD - Nikola Torbica (49) koji je u utorak uveče kolima usmrtio Milicu R. (28) na pješačkom prelazu u Novom Beogradu, ubio se u petak pucajući sebi u glavu u šumarku pod Avalom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubio se vozač koji je pregazio devojku na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 21.Sep.2013

Nikola Torbica (49), koji je u utorak uveče automobilom usmrtio Milicu Radoman (28) na pešačkom prelazu na Novom Beogradu, ubio se juče pucajući sebi u glavu u šumarku pod Avalom...On je posle udesa dao izjavu u policiji, ali mu nije određen pritvor, već je uz krivičnu prijavu pušten da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.