UBIO SAM IH JER SU MI BILI DUŽNI!

Izvor: Kurir, 14.Avg.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO SAM IH JER SU MI BILI DUŽNI!

BUDIMPEŠTA - Otkriva se istina o nezapamćenom zločinu! Mađarska policija najavila je proširenje istrage protiv monstruma koji je u šumi Čepel u predgrađu Budimpešte sa dvoje saučesnika žive zakopao najmanje šestoro ljudi. Njegov identitet još nije saopšten. Podsetimo, Mađarska policija

BUDIMPEŠTA - Otkriva se istina o nezapamćenom zločinu!

Mađarska policija najavila je proširenje istrage protiv monstruma koji je u šumi Čepel u predgrađu Budimpešte >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa dvoje saučesnika žive zakopao najmanje šestoro ljudi. Njegov identitet još nije saopšten. Podsetimo, Mađarska policija saopštila je da je on Srbin, ali je to zatim negirala.

- Prvoosumnjičeni za zločine ponudio je nagodbu istražnim organima da za manju kaznu otkrije svoje zločine. Za uzvrat je obećao da će otkriti mesta na kojima je ubio druge žrtve i tvrdio je da je to uradio jer su mu dugovali novac. Izgleda da je nekakav dogovor postignut, jer je policija na osnovu njegovih instrukcija našla mesto na kojem su žive sahranjene četiri žrtve - pišu mediji u Mađarskoj.

Istraga će biti proširena na sve slične slučajeve u prethodnih nekoliko godina i proveriće se da li ovaj zločin ima veze s drugim ubistvima u Čepelu.

- Premijer Viktor Orban dao je nalog policiji da pročešlja taj deo najveće ade na Dunavu - navode tamošnji mediji.

Da podsetimo, klupko je počelo da se odmotava kada je M. M. uspeo da se iskopa iz grobnice i pobegne. Policija je ubrzo uhapsila jednog muškarca i dvoje Mađara, beskućnika. Prvoosumnjičeni je na prevaru namamio M. M., a onda ga sa beskućnicima napao, bacio u unapred iskopanu raku, naterao da mu da PIN kod bankovne kartice, zakopao ga i pobegao s parama i karticom.

Preživeli M. M. dobio zaštitu

M. M., koji se izvukao iz rupe, dobio je zaštitu od baptističke humanitarne organizacije u čijoj je zgradi i smešten:

- Zaštita mu je bila neophodna jer postoji mogućnost osvete prijatelja onih koje je odao - pišu mediji u Mađarskoj. Inače, M. M. je pomogao novinar Madar nemzeta Čaba Lukač, kojem je prvom ispričao svoju potresnu životnu dramu.

Uhapšeno šestoro ljudi

Mađarska policija juče je saopštila da je dosad uhapšeno ukupno šestoro ljudi koji se dovode u vezu sa ubistvima na adi Čepel. Sumnja se da su oni učestvovali i u nekim oružanim pljačkama na teritoriji Mađarske.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.