UBILA MAJKU JER SE BAVILA VLAŠKOM MAGIJOM?Starica nađena gola u lokvi krvi

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILA MAJKU JER SE BAVILA VLAŠKOM MAGIJOM?Starica nađena gola u lokvi krvi

Nadedžda P.(80) pronađena je mrtva, potpuno naga na putu kod sela Kočetin, a kako se sumnja nju je ubila ćerka Gordana. Nadedžda P.(80) pronađena je mrtva, potpuno naga na putu kod sela Kočetin, a kako se sumnja nju je ubila ćerka Gordana. tarica je pronađena sa krvavom glavom, ali se pretpostavlja da je ugušena.Kako saznajemo Nadedžda je živela sa ćerkom Gordanom, a zbog porodičnih problema pretpostavlja se da je ćerka izvršilac ovog zločina.Naime, ona je sa pokojnicom bila u lošim odnosima pošto je sumnjala da joj se majka bavi vlaškom magijom.Osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje. (Rapublika.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ubila majku jer se bavila vlaškom magijom

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2018

Nadedžda P .(80) pronađena je mrtva, potpuno gola na putu kod sela Kočetin, a kako se sumnja nju je ubila ćerka Gordana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.