UBILA GA STRUJA!

Izvor: Kurir, 19.Jun.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBILA GA STRUJA!

BEOGRAD - Spržen! Živorad M. (49) iz Koteža poginuo je juče oko 13 sati kada ga je udarila struja dok je radio na banderi u Mokrinjskoj ulici u Borči. Kako saznajemo, nesrećnog čoveka je prodrmala struja jačine 220 volti tako da je on na mestu ostao mrtav.

BEOGRAD - Spržen!

Živorad M. (49) iz Koteža poginuo je juče oko 13 sati kada ga je udarila struja dok je radio na banderi u Mokrinjskoj ulici u Borči. Kako saznajemo, nesrećnog čoveka je prodrmala struja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jačine 220 volti tako da je on na mestu ostao mrtav. Na mesto nesreće ubrzo su stigli vatrogasci i lekari Hitne pomoći, koji su jedino mogli da konstatuju smrt. Beživotno telo nesrećnog čoveka visilo je sa bandere sve dok EDB nije isključila struju u ovom delu Borče kako bi vatrogasci mogli da ga spuste.

Prema rečima očevidaca, sve odigralo u sekundi.

- Čovek je došao kod poznanika kako bi popravio neki kvar na električnoj mreži. Popeo se na banderu da bi zamenio osigurač, kad ga je u jednom trenutku udarila struja. Komšija je potrčao da ga spase, pa se zbog toga popeo na merdevine i uhvatio ga za noge kako bi ga povukao ka zemlji, ali je struja i njega počela da trese. Pokušavali su na sve načine da mu pomognu, ali je svaka nada izgubljena kad su shvatili da više ne daje znake života. Jezivo - ispričao on je jedan od očevidaca koji se u trenutku nesreće našao u blizini. Prema njegovim rečima, Živorad je po struci bio električar, tako da nikome nije jasno kako se nesreća dogodila jer je on odlično radio svoj posao.

Priključivao struju „na divlje“?

Živorad M. je, prema rečima nadležnih u Elektrodistribuciji, bio bivši radnik „Elektroizgradnje“.

- Prema podacima koje imamo, Živorad je poginuo dok je priključivao struju „na divlje“ nekom od stanara u toj ulici - rekli su nam u EDB.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.