UBIJEN NA ROĐENDANU DRUGA

Izvor: Kurir, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN NA ROĐENDANU DRUGA

NOVI SAD - Vojvođanska varošica Đurđevo juče je bila obavijena tugom zbog tragične smrti Strahinje Toholja (18), koji je na smrt izboden nožen na rođendanskoj žurki svog druga Milana Trivunovića.

Oko 7.000 žitelja ovog mesta juče je prisustvovalo Strahinjinoj sahrani. Strahinja je u junu završio srednju Trgovačku školu, živeo je sa ocem i majkom, braćom Nemanjom i Nebojšom, i svima će ostati u sećanju kao miran i dobar momak.

Novosadska policija uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Dragana M. (19) iz Kovilja zbog sumnje da je ubio Strahinju. U saopštenju policije navodi se da je ispred kafića „El Rustega“ 2. decembra oko 1.50 časova došlo do svađe, a zatim i tuče između maloletnika D. S. (17), Đ. D. (17) i Strahinje Toholja, sa jedne strane, i Dragana M. (19) i Dalibora P. (24) iz Kovilja sa druge. Dragan M. je u Đurđevo došao u društvu Dalibora P., a u pomenuti kafić je ušao u sukob sa maloletnim D. S. jer mu je Dragan M. navodno gledao devojku.

- Strahinja mi je bio najbolji drug, a to kakav je čovek bio, najbolje govori to što za njega niko nema nijednu lošu reč. Uvek je bio spreman za šalu. Rođendan sam slavio u kafiću u koji inače celo društvo redovno dolazi. Strahinja je nešto kasnije došao na žurku i nikakve veze nije imao sa dvojicom momaka koji su ga ubili. U kafiću su bila i dva momka koje do tada nikada nisam video. Bili su prilično nasilni i zakačili su se sa nekim gostima kafića. Posle nekog vremena izašli su ispred lokala i tu su nastavili sa svađom. Ja sam izašao napolje da vidim šta se dešava, a kasnije je izašao i Strahinja. U ruci jednog mladića video sam nož i rekao da ne prave probleme. Nisam ni primetio kada je Strahinja uboden. Kad sam se okrenuo u stranu, video sam Strahinju kako leži na ulici. Gazda kafića je pritrčao, ubacio ga u kola i odvezao u bolnicu. Nažalost, za njega je bilo već kasno - kroz suze priča Milan Trivunović, koji je te kobne noći proslavljao rođendan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.