UBICE SE BRANE ĆUTANJEM

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICE SE BRANE ĆUTANJEM

BEOGRAD - Suđenje trojici optuženih za ubistvo košarkaša Jovana Manovića prošle godine u kafiću „Zodijak“ u Beogradu biće nastavljeno sutra u Okružnom sudu u Beogradu. Na optuženičkoj klupi su Bojan Baćović Baćko iz Užica, Milanko Ivanović Crni iz Čajetine i Dragan Cvetković Belmondo.

U optužnici se navodi da je Ivanović, prethodno se dogovorivši sa Baćkovićem, došao motorom do „Zodijaka“ 9. maja prošle godine i iz neposredne blizine ispalio tri hica u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grudi Manovića.

Manović je ubijen greškom, jer ga je Ivanović „pomešao“ sa Goranom Marićem, koji je bio meta. Na početku suđenja Cvetković i Ivanović odbili su da iznesu odbranu, s napomenom da su im raniji iskazi iznuđeni u policiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.