UBICA MOG BRATA SLOBODNO ŠETA!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA MOG BRATA SLOBODNO ŠETA!

Hladnokrvno ubistvo uglednog advokata Momira Lazića (47) iz Sente, koji je 1. februara 2007. likvidiran u svojoj kući, još je obavijeno velom tajne! Zbog načina na koji je ubistvo izvršeno dr Goran Lazić, brat ubijenog advokata, ubeđen je da je ...

SENTA - Oroz povukao profesionalac?

Hladnokrvno ubistvo uglednog advokata Momira Lazića (47) iz Sente, koji je 1. februara 2007. likvidiran u svojoj kući, još je obavijeno velom tajne! Zbog načina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na koji je ubistvo izvršeno dr Goran Lazić, brat ubijenog advokata, ubeđen je da je Momira likvidirao profesionalac. Ubica je Momiru smrtonosni hitac ispalio u bradu, a drugim ga je „overio“ u potiljak!

Glasom punim gorčine, dr Lazić ukazuje da do danas niko nije osumnjičen za ubistvo, niti je bilo ko u pritvoru proveo makar 24 sata!

- Nakon pet godina, izgubio sam i poslednju nadu da će ubica mog brat biti kažnjen. Inspektori koji su najviše radili na ovom slučaju su penzionisani, a ja sam ogorčen zato što niko ne može da mi odgovori na pitanje: ko radi na rasvetljavanju ovog slučaja i koje su poslednje sprovedene mere? Boli me to što pre uhapse mučitelja pasa nego ubicu čoveka - ogorčen je dr Lazić.

On dodaje da je Momir bio uspešan sudija i advokat.

- Nikome nije pozajmljivao, niti je kome dugovao novac. Nije imao bezbednosne kamere, niti je strahovao od bilo koga - rekao je Goran Lazić.

Dragan Pejčić, načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Kikinda, kazao je za Kurir da ubistvo advokata Lazića nije stavljeno „ad akta“.

- Policija nema nameru da odustane od rasvetljavanja ovog nerešenog zločina, kao ni bilo kog drugog - rekao je Pejčić.

Iz kuće ništa nije nestalo

Dr Lazić kaže da ubica nije provalio u kuću.

- U kući nije napravljena premetačina niti je odnet veliki novac. Motiv ubistva, dakle, nije koristoljublje, a u Momirovoj dokumentaciji istražitelji nisu našli ni najmanji motiv za ubistvo - kaže dr Goran Lazić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.