U vozu otkriveno 16 državljana Avganistana

Izvor: Studio B, 21.Feb.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vozu otkriveno 16 državljana Avganistana

U zajedničkoj akciji carinika i policije, 21. februara 2015. godine, na železničkoj stanici Preševo, sprečeno je 16 državljana Avganistana da ilegalno uđu u Republiku Srbiju.

 

 

 

Ilegalni emigranti su otkriveni u vozu koji saobraća na relaciji Grčka- Zapadna Evropa u akciji koja se odigrala malo iza ponoći.

Radi se o praznom međunarodnom teretnom vozu kome je polazna tačka Solun, a koji samo tranzitira kroz Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Među otkrivenim "slepim putnicima" bila je jedna žena kao i troje dece, a ovog puta su se svi nalazili u jednom vagonu.

Inače, na ovom graničnom prelazu su se gotovo na nedeljnom nivou sprečavaju ovakvi pokušaji ilegalnog prelaska državne granice, a među otkrivenim ilegalnim emigrantima najčešće budu državljani Avganistana.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.