U tuči migranata jedan ubijen, dvojica ranjena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tuči migranata jedan ubijen, dvojica ranjena

U tuči, koja je izbila između dve grupe migranata jutros oko pet sati ujutru, u Bačkim Vinogradima, nedaleko od državne granice sa Mađarskom, jedan državljanin Avganistana je ubijen, dok su dvojica zadobila telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uviđaj na licu mesta izvršio je tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici Policijske uprave u Subotici.

Telo ubijenog državljanina Avganistana oko 11 časova odveženo je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesta ubistva pogrebnim vozilom, a drugi migrant, takođe iz Avganistana, smešten je na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Subotici. Prema rečima Suzane Obradović iz Opšte bolnice, on je zadobio povrede nožem u predelu leve natkolenice i kuka, a nakon ukazane lekarske pomoći pušten je iz bolnice, u pratnji policije.

U toku je istraga koja treba da razjasni sve okolnosti koje se dovele do događaja u kome je jedna osoba izgubila život, a druga zadobila telesne povrede.

Matija Šoš iz Bačkih Vinograda je prvi stigao na mesto zločina, pošto radi u voćnjaku u kojem se dogodilo ubistvo.

Nakon što je primetio, kako kaže, "veliki cirkus i svađu", prišao je bliže i video nekoliko osoba, među kojima i nastradalog.

"Video sam da curi krv. Bio je veliki cirkus, ubistvo, svađa. Šta će biti od ovoga. Sad su ga odneli policajci i hitna pomoć... Otišao sam kući da javim svom bratu da nazove policiju da im javi da se dogodilo ubistvo u voćnjaku", ispričao je Šoš reporteru Tanjuga i dodao da je u čitavoj gužvi i tuči čuo i ženski glas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.