U sudaru kombija i motocikla 12 povređenih

Izvor: Politika, 18.Maj.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru kombija i motocikla 12 povređenih

BEOGRAD - U sudaru motocikla i kombija u Slancima povređeno je 12 osoba od kojih šest odraslih lica i šest mališana, izjavio je jutros Tanjugu koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Sudar se dogodio sinoć oko 23.40 časova u Ulici Maršala Tita kod broja 4 u Slancima.

Muškarac star oko 38 godina, vozač motocikla, zadobio je povredu više organa, otvoreni prelom leve potkolenice, razderotine na glavi i po telu, kontuziju grudnog koša i polusvestan >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekao je Lutovac.

Muška osoba starosti oko 16 godina zadobila je kontuziju glave, dok je drugi dečak starosti oko 16 godina zadobio nagnječenje grudnog koša i otok na kapku, kazao je Lutovac.

Muškarac starosti oko 39 godina zadobio je kontuzije glave, podlaktice i kolena, a muškarac starosti oko 35 godina razderotinu šake i potkolenice, posekotina ispod oka, naveo je Lutovac i dodao da je žena starosti oko 60 godina zadobila hematom ispod oka i potres mozga.

Žensko dete starosti oko dve godine bilo je bez vidljivih povreda, a muško dete oko sedam godina krvarilo je iz nosa i žalilo se na glavobolju, kazao je Lutovac.

Muško dete oko osam godina zadobilo je istegnuće vrata, kontuziju grudnog koša, imao je glavobolju i povraćao krv, objasnio je Lutovac i dodao da je devojčica uzrasta 11 godina zadobila kontuziju glave, potres mozga, povredu ramena bolovi u abdomenu.

Žena starosti oko 27 godina zadobila je kontuziju glave i kolena, dok je muškarac oko 48 godina zadobio razderotinu glave i kontuziju grudnog koša, rekao je Lutovac.

Povređeni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar, rekao je Lutovac i dodao da su na mesto nesreće bile upućene četiri lekarske ekipe.

U sudaru kombija i motocikla koji se dogodio oko 23 sata na ulazu u selo Slance kod Beograda povređeno je 12 osoba, od kojih petoro dece starosti između dve i 12 godina, javljaju beogradski mediji.

Nesreća se dogodila kada je motociklista prešao u suprotnu traku, a na njega je naleteo kombi u kome je bilo 11 osoba među kojima i petoro dece. Da bi izbegao direktan sudar vozač kombija je skrenuo s puta i prevrnuo se na krov.

Tanjug

objavljeno: 18.05.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.