U sudaru golfa i traktora jedan poginuo, četvoro povređeno

Izvor: Kurir, 01.Nov.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru golfa i traktora jedan poginuo, četvoro povređeno

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "golf" beogradskih registaracija kojim je upravljao Nebojša Z. iz Prijepolja udario u traktor koji je vozio Halil K, takođe iz Prijepolja

PRIJEPOLJE - Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u saobraćajnoj nesreći u mestu Velika Župa kod Prijepolja, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, nesreća se dogodila kada je automobil marke "golf" beogradskih registaracija kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nebojša Z. iz Prijepolja udario u traktor koji je vozio Halil K, takođe iz Prijepolja.

Na mestu nesreće poginuo je Hasib K. iz Prijepolja dok su putnici u vozilu Mišo M, Elvir K. i Nebojša Z. teško povređeni.

Vozač traktora je lakše povređen.

Posle uviđaja koji su obavili istražni sudija i zamenik osnovnog javnog tužioca protiv Nebojše Z. je podneta krivična prijava.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.