Izvor: Glas javnosti, Srna, 27.Jul.2009, 05:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru četvoro poginulo, jedan povređen

BIJELJINA - Zdravstveno stanje Gorana Devetaka (37) iz Stare Pazove, koji je teško povređen juče ujutro u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na novoj zaobilaznici na magistralnom putu Bijeljina - Pavlovića most i dalje je veoma teško, izjavio je Mirko Nacković, dežurni hirurg bijeljinske Opšte bolnice „Sveti vračevi“.

„Pacijent je pod stalnom opservacijom u intenzivnoj nezi. Postoji sumnja i na unutrašnja krvarenja“, rekao je Nacković i objasnio da Devetak ima nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vrsta povreda - lomove ekstremiteta i rebara, kao i posekotine šaka i glave.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 2.45 sati poginuli su Milovan Ančić (22) iz Velike Obarske, Nikola Vukić (41), Zora Knežević (39) i Jelica Knežević (43), svi iz Stare Pazove, potvrdila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina Merisa Nurkić.

Nurkićeva je rekla da je nastradali Ančić upravljao „džetom“, dok je za volanom automobila „zastava deset“ bio Nikola Vukić.

S Vukićem u vozilu su bile Zora i Jelica Knežević, dok je na mestu suvozača bio teško povređeni Devetak.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.