Izvor: RTS, 26.Nov.2022, 21:26

U stanu na Voždovcu zaplenjeno skoro četiri kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Voždovac, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. N. ( 2004 ) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Policija je prilikom pretresa stana u Ulici vojvode Stepe, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, pronašla ukupno 3,7 kilograma biljne materije nalik na marihuanu koja je bila upakovana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u deset paketa, kao i vagicu za merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE NA VOŽDOVCU Mladić (18) "pao" sa skoro 4 KILOGRAMA marihuane

Izvor: Blic, 26.Nov.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Voždovac, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. N. (18) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

HAPŠENJE NA VOŽDOVCU: Policija uhvatila tinejdžera sa 3,7 kilograma droge

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Voždovac, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. N. (2004) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana u Ulici vojvode...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.