U stanu Temerinca policija pronašla dva kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stanu Temerinca policija pronašla dva kilograma marihuane

BEOGRAD -

Novosadska kriminalistička policija lišila je slobode Milana L. (27) iz Temerina i Sašu D. (25) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je danas Policijska uprava.

Kako je navedeno, u toj jučerašnjoj akciji uhapšen je i Milenko B. (25) iz Novog Sada zbog neovlašćenog držanja i nošenja oružja, a određena mu je, kao i Milanu L. i Saši D. mera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadržavanja.

Pretresom stana koji koristi osumnjičeni Milan L. policija je pronašla blizu dva kilograma supstance, za koju se sumnja da je marihuana, dve digitalne vage za precizno merenje, i veću sumu novca, za koju se pretpostavlja da potiče od prodaje narkotika.

U trenutku hapšenja Milana L. sa njim je u iznajmljenom automobilu "ford fokus", bio Milenko B. kod koga je pronađen pištolj sa municijom, a u automobilu i manja količina praha, za koji se sumnja da je heroin.

Pre toga, Milan L. je prodao paketić iste supstance Saši D. koji je veći deo preprodao Branislavu V. (29) iz Novog Sada, pa će protiv Branislava, kod koga je ta materija i pronađena, biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

Milan L. Saša D. i Milenko B. će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti saslušani kod istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaplenjena dva kilograma marihuane

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2012

Novosadska kriminalistička policija uhapsila je Milana L. (27) iz Temerina i Sašu D. (25) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je danas Policijska uprava.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.