Izvor: Politika, 17.Feb.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći na putu Šabac-Loznica poginuli žena i dete

BEOGRAD – U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u mestu Štitar na magistralnom putu Šabac-Loznica nastradali su jedna žena i maloletno dete, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Žena je preminula na licu mesta, dok je dete podleglo povredama nakon zbrinjavanja u Tiršovoj klinici u Beogradu.

Nesreća se dogodila oko 01.00 sat posle ponoći kada je putnički automobil kojim je upravljala muška osoba sleteo sa puta i udario u metalni stub.

Vozač automobila, kao i drugo maloletno dete zbrinuti su u šabačkoj bolnici, rečeno je u MUP-u.

Tanjug

objavljeno: 17.02.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći poginuli žena i dete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u mestu Štitari na magistralnom putu Šabac-Loznica nastradali su jedna žena i maloletno dete, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije...Žena je preminula na licu mesta, dok je dete podleglo povredama nakon zbrinjavanja u Tiršovoj klinici u Beogradu...Nesreća...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ubio pješaka, pa pobjegao

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Feb.2015

Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u dobojskom naselju Lipac preminuo je pješak S.V. iz tog naselja. Njega je u ponedjeljak udarilo putničko vozilo kojim je upravljao za sada nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće. S.V. je usljed zadobijenih povreda preminuo u sanitetskom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.