U prepunom kafiću ubio dvojicu

Izvor: Blic, 04.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prepunom kafiću ubio dvojicu

Ivan Milošević (23) i Nenad Sabo (21) ubijeni su sinoć oko 19.40 u prepunom kafiću „Belami" u Ulici Mirijevski venac 8/g. Na njih je iz neposredne blizine pucao muškarac koji se posle pucnjave udaljio niz ulicu prema „Maksi" diskontu. Milošević i Sabo pogođeni su u glavu i grudi i ekipa Hitne pomoći mogla je jedino da konstatuje smrt.

Milošević i Sabo dovezli su se svojim „bmw"-om (BG 818-424) ispred kafića pola sata pre pucnjave. Pretpostavlja se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su poznavali ubicu, jer im se zajedno sa još jednim muškarcem pridružio za stolom. U jednom trenutku došlo je do svađe, posle koje je napadač ispalio četiri metka. Po rečima jednog od očevidaca, ubica je zajedno sa svojim pomagačem posle pucnjave izašao iz lokala i besno šutirao parkirani „bmw", a zatim su peške pobegli niz ulicu. Međutim, prema drugoj verziji ovog zločina ubica i njegov pomagač nisu bili za istim stolom za žrtvama. Oni su se nalazili u drugom delu lokala, a ubica je zapucao po izlasku iz toaleta.

Kako nezvanično saznajemo, ubica je starosti oko 30 godina i na sebi je imao crnu kožnu jaknu, svetli duks i farmerice. Motivi ovog zločina za sada su nepoznati. Prema nezvaničnim informacijama jedan od ubijenih nije od ranije poznat policiji, dok je drugi bio optužen za prikrivanje krivičnog dela.

Na lice mesta ubrzo je stigla policija koja je odmah blokirala ulicu i taj deo grada i započela potragu detaljno pretresajući vozila i prolaznike. Kafić je u vreme pucnjave bio pun gostiju, jer je u toku bila rođendanska proslava. Policija, međutim nije dozvolila gostima da napuste lokal do kraja uviđaja, pa nije bilo moguće saznati više detalja vezanih za ovaj događaj.

Saobraćaj u Ulici Mirijevski venac bio je blokiran do završetka uviđaja.

Privedeni osumnjičeni

Pola sata nakon pucnjave policija je u Ulici mirijevski venac, privela dvojicu muškaraca koji su odgovarali opisu na informativni razgovor u OUP Zvezdara. Kako nezvanično saznajemo, jedan od privedenih je policajac. Prema prvim saznanjima, u kafiću „Belami" nalazio se i jedan pripadnik žandarmerije koji je bio van dužnosti. Policiji je svojim iskazom pomogao u opisu ubice i njegovog saučesnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.