U požaru na pijaci izgorelo više objekata sa suvenirima

Izvor: Blic, 15.Jan.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru na pijaci izgorelo više objekata sa suvenirima

Na Zlatiboru je protekle noći izbio požar na pijaci u kojem su neki objekti potpuno, a neki delimično izgoreli. Ljudskih žrtava nije bilo.

Predsednik opštine Čajetina Milan Samatović rekao je danas agenciji Beta da su potpuno izgorela četiri objekta sa suvenirima, da su dva delimično uništena i izgorelo je šest tezgi koje su vlasništvo čajetinskog komunalnog preduzeća.

Požar je izbio sinoć oko 23.30.

Samatović je rekao da se uzrok požara utvrđuje i da je širenje vatre sprečeno zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca iz Čajetine i Užica. Predsednik opštine obećao je pomoć vlasnicima tezgi i objekata koji su pretrpeli štetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.