U poslednja 24 sata 12 saobraćajnih nezgoda, tri osobe teško povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 14:27

U poslednja 24 sata 12 saobraćajnih nezgoda, tri osobe teško povređene

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe teško, a jedna je lakše povređena.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila teške, a jedno lake telesne povrede.

Policijska u prava u Novom Sadu je, 26. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 348 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putevima.

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 20 vozača i 7 vozila, a zadržana su 2 vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tri osobe teško povređene u nezdogama u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2021

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe teško, a jedna lakše povređene, navodi se u saopštenju novosadske policije..."Policijska uprava u Novom Sadu je 26. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.