U kamionu švercovani lekoviti preparati

Izvor: Glas javnosti, Beta, 19.Jan.2011, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kamionu švercovani lekoviti preparati

BEOGRAD- Carinici na carinskoj ispostavi Šid sprečili su pokušaj šverca veće količine lekovitih preparata iz Slovenije i zaplenili robu u vrednosti od 4,8 miliona dinara, saopšteno je iz Uprave carina.

U saopštenju se navodi da su neprijavljeni preparati bili sakriveni u jednom slovenačkom kamionu među prijavljenom robom, automobilskim ratkapnama, rezervnim delovima za motocikle i poljoprivrednim priključnim mašinama.

Carinici su pronašli sirup za decu, matični >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mleč, tablete za mršavljenje i druge lekovite preparate "Medeksa" iz Ljubljane.

Među švercovanim lekovitim proizvodima bilo je najviše "Apisirupa" na bazi meda sa slezom, koji se koristi za smirivanje kašlja i promuklosti kod dece, "Redapin" sirupa sa sokom cvekle, matičnim mlečom i propolisom za poboljšanje krvne slike, "Omega-3" sirupa koji poboljšava imuntet kod dece, "Lipostop" kapsula za mršavljenje, kapsula matičnog mleča i drugih proizvoda na bazi meda.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.