U fabrici Milan Blagojević-namenska povređena dva radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U fabrici "Milan Blagojević-namenska" povređena dva radnika

U fabrici "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, sinoć oko 19:25, došlo je do požara tehnološkog otpada u kome su povređena dva radnika, od kojih jedan teže, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Dva radnika povređena u požaru koji je sinoć izbio u fabrici "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, primljena su na intenzivnu negu čačanske bolnice sa teškim telesnim povredama - opekotinama, koje su zahvatile velike površine tela, javio je RTS.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednom od povređenih radnika opekotine su zahvatile 90 odsto tela.

U bolnici u Čačku sinoć su se pripremali da transportuju povređene za Beograd.

Kako je RTS-u rečeno, nesreća se dogodila iako su radnici vodili računa o svim bezbednosnim propisima.

Požar se desio ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva i pričinio je manju materijalnu štetu, navodi se u saopštenju.

Nadležni organi utvrdiće uzroke i okolnosti nastanka tog vanrednog događaja, ističe Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.