Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 08:44

U dve akcije zaplenjena droga i oružje, uhapšene tri osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 2,5 kilograma čistog kokaina, oko 51 gram heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj, 214 komada municije i uhapsili tri osobe.
Policija je uhapsila I. D. (1961) i u kući u Sopotu koju koristi pronašla oko 2,5 kilograma kokaina i elektronsku vagicu sa tragovima ove opojne droge, saopštio je MUP.

U drugoj akciji, uhapšeni su V. T. (1985) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i N. T. (1990). Pregledom V. T. policijski službenici su pronašli novac u domaćoj i stranoj valuti, dok su pretresom stana na Paliluli u kojem neprijavljeno živi pronašli manju količinu heroina.
U drugom stanu na Čukarici koje koriste V.T. i N. T. policija je pronašla oko 50 grama heroina, dva kilograma smese za uvećanje mase opojne droge, elektronsku vagicu i mikser sa tragovima heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj "škorpion" i 214 komada municije različitog kalibra.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se V. T. i N. T. sumnjiče i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Oni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Policija zaplenila 2,5 kilograma droge i oružje u Beogradu, uhapšene tri osobe

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko 2,5 kilograma čistog kokaina, oko 51 gram heroina, pištolj, revolver, automatski pištolj, 214 komada municije i uhapsila tri osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.