U ZATVORU KAO U HAJATU!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZATVORU KAO U HAJATU!

BEOGRAD - Po evropskim standardima! Renovirano odeljenje pritvora Okružnog zatvora u Beogradu koje se nalazi u Padinskoj Skeli počelo je s radom i već je u njega iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj premešteno četrdesetak pritvorenika.

BEOGRAD - Po evropskim standardima!

Renovirano odeljenje pritvora Okružnog zatvora u Beogradu koje se nalazi u Padinskoj Skeli počelo je s radom i već je u njega iz Centralnog zatvora u Bačvanskoj premešteno četrdesetak pritvorenika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Posle renoviranja, ovaj zatvor, kapaciteta za oko 200 ljudi, ispunjava sve evropske standarde. Ceo objekat, koji se nalazi pored starog zatvora, poznatog kao „Padinjak“, pokriven je video-nadzorom najnovije generacije. Rendgen tuneli za pregled paketa i torbi, detektori metala, kao i skeneri, oprema su najnovije tehnologije.

Pritvorska jedinica ima prizemlje i dva sprata, odvojene prilaze za pritvorenike i posetioce, kao i tri šetališta s terenom za košarku.

Na prvom spratu se nalaze i prostorije za takozvane ljubavne posete.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.