U Višem tužilaštvu danas saslušanja još 17 osumnjičenih za korupciju

Izvor: Blic, 27.Dec.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Višem tužilaštvu danas saslušanja još 17 osumnjičenih za korupciju

U više tužilaštava u Beogradu danas je privedeno još ukupno 17 osumnjičenih koji su juče uhapšeni u velikoj antikoruptivnoj akciji policije.

Portparol Višeg tužilaštva Tatjana Sekulić rekla je Tanjugu da su u toku saslušanja 11 osumnjičenih iz gradskog Sekretarijata za urbanizam i Agencije za borbu protiv korupcije, kao i još šestoro osumnjičenih za malverzacije u Pionirskom gradu.

Policija je juče saopštila da su među 80 uhapšenih i bivši sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za urbanizam Grada Beograda Nenad Komatina, kao i bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković.

U toku popodneva biće poznato protiv koga će biti pokrenuta istraga i kome će biti određen pritvor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.