U Titelu uhapšeni falsifikatori novca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Titelu uhapšeni falsifikatori novca

TITEL - Policija u Titelu uhapsila je Bojana C. (41) i Srđanu P. (29) iz Subotice zbog sumnje da su falsifikovali novac.

Bojana C. policija je uhapsila neposredno pošto je robu, kupljenu u titelskoj prodavnici "Trle 38", platio novčanicom od 5.000 dinara, za koju se sumnja da je falsifikovana, navodi se u saopštenju novosadske policije.

U blizini radnje, u automobilu je zatečena Srđana P, koja je asistirala Bojanu u stavljanju u opticaj falsifikovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novca i pomagala pri deponovanju robe koja je tim novcem kupljena.

Dodaje se da je pregledom automobila pronađeno ukupno 125 novčanica u apoenima od 5.000 dinara i 46 u apoenima od 1.000 dinara, odnosno ukupno 171.200 dinara, za koje se sumnja da su falsifikovani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.