U Srbiji 1.876 novozaraženih koronom, preminule dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2022, 17:27

U Srbiji 1.876 novozaraženih koronom, preminule dve osobe

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 1.876 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od 10.030 testiranih uzoraka. Od posledica kovida 19 preminule su dve osobe. Na bolničkom lečenju je 169 pacijenata, od kojih su osam na respiratorima.

U Srbiji se tokom poslednje dve nedelje beleži rast broja obolelih od kovida-19 koji je praćen i povećanjem broja pacijenata na bolničkom lečenju.

Stručnjaci poručuju da se broj zaraženih povećava zbog toga što su nove podvarijante omikron soja zaraznije, ali da nema informacija da te varijante daju teže kliničke slike.

Preporučuju se mere prevencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Srbiji dvoje preminulih, još 1.876 novozaraženih koronom

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2022

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 sata registrovano 1.876 novih slučajeva virusa korona među 10.030 testiranih uzoraka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.