Izvor: Blic, 17.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Smederevu spaljeno 10 tona cigareta

U Smederevu spaljeno 10 tona cigareta

SMEDEREVO - Borba protiv duvanske mafije jedan je od prioriteta Vlade Srbije i tu neće biti kompromisa - izjavio je juče republički ministar pravde Vladan Batić u Smederevu, gde je prisustvovao spaljivanju 10 tona zaplenjenih cigareta bez akcizne markice u čeličani 'Sartida'.

Od te količine, 7,5 tona je zaplenilo Ministarstvo pravde, a 2,5 tone Savezna uprava carina, rekao je Vladimir Knežević, predsednik komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za uništavanje zaplenjenih cigareta.

Knežević je dodao da će uništavanje zaplenjenih cigareta biti nastavljeno i narednih dana, tako da zaključno s petkom u 'Sartidu' bude spaljeno između 30 i 35 tona cigareta, odnosno '15 miliona paklica, što je približno 15 miliona maraka'. M. S. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.