U SLOVENIJI UHAPŠENO 15  ŠARIĆEVIH ORTAKA

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SLOVENIJI UHAPŠENO 15 ŠARIĆEVIH ORTAKA

BEOGRAD - U nastavku akcije "Balkanski ratnik" u Sloveniji je uhapšeno 15 osoba osumnjičenih da su deo organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, saopštio je srpski tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Akcija  "Balkanski ratnik" u oktobru 2009. godine rezultirala je zaplenom više od 2,5 tona kokaina u Južnoj Americi.

Za organizovanje šverca tereti se Darko Šarić, srpski državljanin koji je imao prebivalište u Pljevljima u Crnoj Gori i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << broj nekretnina i preduzeća u Srbiji. Akcija u Sloveniji rezultat je saradnje i međusobnog dostavljanja dokaza između Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije i Vrhovnog državnog tužilaštva Slovenije - Odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala, navodi se u saopštenju.

Dokazi koji su razmenjeni pribavljeni su od američke Službe za suzbijanje narkotika (DEA), Bezbednosno informativne agencije Srbije i slovenačkih bezbednosnih službi. Pretresanjem stanova osumnjičenih pronađeni su novac, opojna droga i vatreno oružje, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 15 Šarićevih saradnika u Sloveniji

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2010

U nastavku akcije "Balkanski ratnik" u Sloveniji je u utorak uhapšeno 15 osoba osumnjičenih da su deo organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, saopštio je srpski tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.