U Pazaru uhapšen Hikmet Hajrović i još 20 dilera

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pazaru uhapšen Hikmet Hajrović i još 20 dilera

BEOGRAD - U policijskoj akciji, koja se sprovodi u više gradova, uhapšen je poznati narkodiler Hikmet Hajrović iz Novog Pazara i još 20 osoba kod kojih je pronađeno više desetina kilograma heroina, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

On je precizirao da je Kriminalistička policija prestonice akciju sprovela na širem području Beograda, Kraljeva i Novog Pazara u koordinaciji sa tužiocem za organizovani kriminal u kojoj su, kako je rekao, učestvovale i specijalne jedinice >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << MUP.

Reč je o jednoj od jačih kriminalnih grupa koja se dugi niz godina bavi rasturanjem, nabavkom i distribucijom narkotika, pre svega heroina, rekao je Veljović.

Veljović je dodao da su narkodileri uhapšeni u toku noći, a zaplenjeno je i više desetina kilograma heroina.

"Akcija je još u toku i očekujemo da bude gotova do popodneva, kao i da bude uhapšeno još nekoliko ljudi. Poslali smo helikopter u Novi Pazar", naveo je on.

Akciju sprovode Kriminalistička policija Beograda u koordinaciji sa tužiocem za organizovani kriminal, a uključene su i policijske uprave u kraljevu i Novom Pazaru, kao i Specijalne jedinice MUP.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.