Izvor: Blic, 30.Nov.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu povređena dva pešaka: Devojčicu zakačila kola, ženu autobus

Petnaestogodišnja devojčica i žena stara 41 godinu povređene su u dva odvojena saobraćajna udesa koja su se u protekla 24 časa dogodila na području Niša, saznaje Beta u Policijskoj upravi.

Prema navodima niške policije, devojčica pešak je povređena juče oko 13 časova u sudaru dva putnička vozila. Prilikom sudara "reno megana" i "opel astre" na Bulevaru Cara Konstantina automobil je zakačio devojčicu koja je tuda prolazila, rekli su u policiji.

Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informacijama, devojčica je u ovom udesu zadobila samo lakše povrede i nakon pregleda u Kliničkom centru puštena je na kućno lečenje.

Žena (41) je povređena dok se kretala Trgom Mije Stanimirovića kod Apelacionog suda. Na nju je naleteo autobus, ali je pukom srećom zadobila lakše povrede. Ova nezgoda dogodila se nešto posle 17 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.