U Kuršumliji 138 pregleda za dan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2021, 11:12

U Kuršumliji 138 pregleda za dan

U kovid ambulanti Doma zdravlja Kuršumlija tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 138 pregleda, izjavila je danas za Tanjug direktorka te zdravstvene ustanove, doktorka Uranija Petrović.

Prema njenim rečima, na virus kovid-19 testirano je 40 osoba, od kojih je 13 pozitivno na ovaj virus.

"U trećem talasu, od novembra do danas, na teritoriji opštine Kuršumlija čak 1.502 osobe pozitivne su na covid-19, a od početka pandemije 2.421 osoba sa područija opštine Kuršumlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozitivno je na korona virus. Prema broju obolelih od korone Kuršumlija je među najgorima u Srbiji", kaže Petrović.

Kuršumlija i dalje je teška, a medicinski radnici preopterećeni i na izmaku snage, zato direktorka DZ Kuršumlija dr Uranija Petrović apeluje na sve da strogo poštuju sve mere i prijave se za vakcinaciju, navodeći da ustanova ima sve vakcine na raspolaganju, kao i da se vakcinacija i revakcinacija obavlja svakog dana u dve smene od strane sedam timova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.