U Herceg Novom ubijen Šćepan Roganović, mete bili i njegovi otac i brat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2020, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Herceg Novom ubijen Šćepan Roganović, mete bili i njegovi otac i brat

Novljanin Šćepan Roganović (37) ubijen je jutros oko 9 sati u Herceg Novom, a njegovi otac i brat već su ranije bili mete napada u obračunu koji crnogorski mediji nazivaju ratom škaljarskog i kavačkog klana.

Na stepenicama kod Kanli kule u Šćepana Roganović, za sada nepoznati napadač sasuo je pet hitaca i za njim se intenzivno traga, zbog čega je ovaj primorski grad pod policijskom opsadom.

Šćepan Roganović stariji je sin Nika Roganovića, koji je ubijen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 26. jula 2017. godine ispred svog stana u Herceg Novom, i brat Duška Roganovića koji je 25. aprila 2017. u eksploziji ostao bez nogu.

Kako prenose mediji iz Crne Gore, navodno, reč je o nastavku rata između škaljarskog i kavačkog klana koji je do sada odneo oko 40 žrtava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PET hitaca u Šćepana: Ovde je likvidiran Roganović, policija blokirala Herceg Novi (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2020

Šćepan je sin Nika Roganovića, koji je, takođe, ubijen u Herceg Novom i rođeni brat Duška Roganovića, koji je u eksploziji ostao bez nogu, kao i brat od strica ubijenog Vladimira Roganovića u Beču ŠĆEPAN Roganović (37) ubijen je jutros oko 9 časova na stepeništu koje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.