Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 20:05

U Gračanici povređen dečak, vozač automobila pobegao sa mesta nesreće

Dvanaestogodišnji dečak teško je povređen kada ga je oko 17 sati u blizini bolnice u Gračanici, dok je vozio bicikl udario automobil.
L. P. je u teškom stanju, bez svesti prevezen u bolnicu.

Zbog verovatno nekontrolisane brzine automobil je udario u banderu i udario u trafostnicu.
Muškarac koji je izazvao nesreću, izašao je iz automobila i pobegao sa lica mesta prvim nailazećim kamionom, navode za RTS očevici nesreće.
Policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << patrola je uspela da zaustavi kamion i privede osobe koje su bile u njemu.
U policiji u Gračanici su preneli da je i vozač automobila zadobio povrede tokom udesa i da je u bolnici, te da će biti pod policijskom prismotrom. 
Saobraćaj kroz Gračanicu ka Prištini i prema Gnjilanu je u prekidu.
Zbog pada bandere u Gračanici od 17 časova nema struje.
Pokidane žice sa bandere pale su na put a policija vrši uviđaj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA NESREĆE U GRAČANICI: Dečak (12) TEŠKO POVREĐEN, hitno se oglasila kancelarija za KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Muškarac koji je izazvao nesreću, izašao je iz automobila i pobegao sa lica mesta, a prema rečima očevidaca reč je o Albancu. ..Dvanaestogodišnji L. P., dečak srpske nacionalnosti teško je povređen kada ga je danas oko 17 sati u blizini bolnice u Gračanici, dok je vozio bicikl udario automobil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.