Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U GEPEKU CRNI KOFER, A U NJEMU... Ovo je droga koju je policija danas zaplenila u Beogradu (VIDEO)

Policija je danas u tri odvojene akcije u Beogradu zaplenila više od 60 kilograma marihuane spremne za prodaju, oko 400 grama amfetamina, kokain, opremu za pakovanje i prenos droga, pištolje i automobile koji su služili za transport. Na video snimku koji je objavio MUP vidi se kako policajci iz gepeka automobila vade crne kofere prepune droge koja je, kada su je poređali po podu gotovo ispunila sobu. Šta je sve policija zaplenila pogledajte u videu.

U prvoj akciji uhapšena je petočlana grupa sa područja Albanije i Srbije, za koju se sumnja da je u dužem periodu organizovala transport opojnih droga iz Albanije za beogradsko tržište.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.