U Beogradu zaplenjeno 45 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 08:39

U Beogradu zaplenjeno 45 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u okviru akcije „Gnev“ zaplenili su oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i uhapsili L.Đ. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u beogradskom naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, pregledom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osumnjičenog i vozila koje koristi pronašla šest paketa sa marihuanom. Daljim radom, u „štek“ stanu pronađeno je 42 paketa marihuanom težine, četiri paketa kokaina i improvizovana eksplozivna naprava.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beogradu, pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno merenja, kao i veća količina dinara i stranog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 45 kilograma marihuane i 500 grama kokaina, uhapšena jedna osoba

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021

Policija je, u okviru akcije "Gnev", zaplenila oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i uhapsila L. Đ. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.