U 133 udesa 54 osobe povređene

Izvor: Blic, 14.Maj.2010, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 133 udesa 54 osobe povređene

Prema podacima iz Operativnog centra MUP-a, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 133 saobraćajne nesreće, u kojima su 54 osoba teže ili lakše povređene.

Na području Beograda zabeležene su 64 saobraćajne nezgode, u kojima je 12 lica povređeno, preneo je jutros Auto-moto savez Srbije.

Tokom noći dogodila su se tri saobraćajna udesa, u kojima su tri osobe povređene, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 21.17 časova dobila poziv da je u Glavnoj ulici u Batajnici povređen u saobraćaju pešak koji je sa lakšom povredom glave i nosa prebačen na odeljenje za maksiofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra.

Na uglu ulica Nušićeva i Makedonska povređen je motociklista, koji je zbrinut i nije vožen u zdravstvenu ustanovu, a u 19.16 upućen je poziv da je na Zrenjaninskom putu povređen motociklista koji je sa kontuzijom grudnog koša, glave i oguljotinama prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je u protekla 24 časa obavila 206 lekarskih intervencija od kojih je 71 bila na javnom mestu, a noćas 95 od kojih su 19 bile na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.