Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog iz Bloka 45

Izvor: RTS, 28.Avg.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog iz Bloka 45

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Saše Stojanovića (44), koji je tokom pokušaja bega iz solitera u Bloku 45 uhapšen pod sumnjom da je prethodne večeri na Novom Beogradu pucao iz automatskog oružja, kao i protiv njegovog pomagača, i predložilo da im se odredi pritvor.
Stojanović se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a drugi osumnjičeni za pomoć učiniocu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle izvršenja krivičnog dela, rekla je večeras Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se Stojanoviću odredi pritvor po svim osnovima – zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, navela je Sekulić.
Za njegovog pomagača u skrivanju od policije predložen je pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio delo.
Odluku o pritvoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.
Stojanović je 25. avgusta nakon pucnjave pobegao u soliter u ulici Jurija Gagarina 241, a policija ga je čekala u opsadi 18 sati, pa se povukla.
Na licu mesta ostali su policajci u civilu koji su ga prilikom pokušaja bekstva uhapsili kod solitera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog iz bloka 45

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2016

Više tužilastvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Saše Stojanovića (44), koji je tokom pokušaja bega iz solitera u bloku 45 uhapšen pod sumnjom da je prethodne večeri na Novom Beogradu pucao iz automatskog oružja, kao i protiv njegovog pomagača, i predložilo da im se odredi pritvor...Stojanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.