Izvor: RTS, 09.Jul.2020, 21:18

Tužilaštvo traži pritvor za dvojicu uhapšenih zbog nasilja

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica osumnjičenih za nasilje ispred Skupštine Srbije 6. jula, nakon čega je tužilaštvo tražilo od suda da im se odredi pritvor.
Osumnjičeni D. K. se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu, a T. V. zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Irena Bjeloš.

Osumnjičeni su tokom saslušanja pred tužiocem izneli svoje odbrane, dodala je portparol tužilaštva.
Pritvor je za D. K. predložen da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, a za T. V. da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo.
Odluku o prtivoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Izvor: 025info.rs, 10.Jul.2020, 13:07

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. M. (23) i D. M. (30) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. M. M. se tereti da je juče na ulici u...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.